Główne zalety cateringu
- 337 Views
- Redaktor zposiedlisko.edu.pl
- 20 stycznia 2019
- Posiedlisko radzi i uczy
W ostatnim czasie powstaje coraz więcej firm, które starają się trafić ze swoimi produktami i usługami prosto w grupę odbiorców troszczących się o swoje zdrowie. A ponieważ zdrowie to w ogromnej większości racjonalne żywienie się pełnowartościowymi składnikami, najlepiej pochodzenia naturalnego, przybywa także firm oferujących swoim klientom rozwiązania z zakresu dostarczania jedzenia. Catering, który popularny jest na całym świecie już od przeszło stu lat, w ostatnim czasie przeszedł prawdziwy lifting. Nie jest to już wyłącznie szybko podgrzewana i wysoko przetworzona żywność niskiej jakości dostarczana na potęgę pracownikom dużych firm, którym brakuje czasu na samodzielne przygotowanie jedzenia. Są to natomiast coraz częściej doskonale zbilansowane przez dietetyka i przygotowane przez kucharza z odpowiednią starannością dania z najwyższej półki. Oprócz ich walorów smakowych, odpowiedniej techniki przygotowania i pakowania, liczy się przede wszystkim skład takich pudełek dostarczanych klientom – dominują tam warzywa, owoce, ryby, nabiał czy nasiona – a więc samo zdrowie.

- 13 kwietnia 2022
Prawidłowa pielęgnacja włosów
- 14 marca 2022
Ekologiczne warzywa zawsze pod ręką
- 10 lutego 2022
Pomidory dlaczego warto
- 9 stycznia 2022
Prawidłowa pielęgnacja włosów
Ekologiczne warzywa zawsze pod ręką
Pomidory dlaczego warto
Skuteczna walka z nadwagą
Uważaj na słońce
Odkwaszanie organizmu-
Jak nie dać się zwariować dlaczego warto
Różne formy odpoczynku