Catering nie musi być złem
- 193 Views
- Redaktor zposiedlisko.edu.pl
- 3 sierpnia 2019
- Posiedlisko radzi i uczy
Przez wiele lat rozwoju firm i przedsiębiorczości problem wykarmienia pracowników stawał się coraz poważniejszy. Zamożniejsze firmy zaczęły wprowadzać catering zewnętrzny, ale większość ludzi przerzuciła się na szybką i przetworzoną żywność, którą można np. w ciągu 3 minut odgrzać w mikrofalówce lub zalać wrzątkiem, by cieszyć się całym daniem. Dzisiaj w dobie rosnącej świadomości prozdrowotnej ludzie doskonale rozumieją, że tego rodzaju jedzenie nie może im dobrze służyć. Pojawiły się więc wyspecjalizowane firmy cateringowe, które przygotowują posiłki pełnowartościowe i uważane za zdrowe oraz naturalne. Każdy klient może także liczyć na to, że dietetyk takiej firmy dopasuje mu odpowiedni zestaw śniadaniowy i obiadowy oraz urozmaici jego jadłospis. W efekcie osoba zamawiająca taką usługę nie musi już myśleć ani o gotowaniu, ani o jakości otrzymanego pożywienia – osoby zatrudnione w firmie dokładają odpowiednich starań, aby zawsze było to zbilansowane i jednocześnie różnorodne pożywienie.

- 24 lutego 2021
Ryż największe plusy
- 4 stycznia 2021
Unikaj wszystkich używek
- 9 października 2020
Suplementacja kreatyny sposoby
- 7 sierpnia 2020
Ryż największe plusy
Unikaj wszystkich używek
Suplementacja kreatyny sposoby
Czym jest bmr ?
Najlepsze ćwiczenia na płaski brzuch
Triceps skuteczne ćwiczenia
Jak przeanalizować własną kondycję ?
Dla kogo ocet jabłkowy ?