Przez wiele lat rozwoju firm i przedsiębiorczości problem wykarmienia pracowników stawał się coraz poważniejszy. Zamożniejsze firmy zaczęły wprowadzać catering zewnętrzny, ale większość ludzi przerzuciła się na szybką i przetworzoną żywność, którą można np. w ciągu 3 minut odgrzać w mikrofalówce lub zalać wrzątkiem, by cieszyć się całym daniem. Dzisiaj w dobie rosnącej świadomości prozdrowotnej ludzie doskonale rozumieją, że tego rodzaju jedzenie nie może im dobrze służyć. Pojawiły się więc wyspecjalizowane firmy cateringowe, które przygotowują posiłki pełnowartościowe i uważane za zdrowe oraz naturalne. Każdy klient może także liczyć na to, że dietetyk takiej firmy dopasuje mu odpowiedni zestaw śniadaniowy i obiadowy oraz urozmaici jego jadłospis. W efekcie osoba zamawiająca taką usługę nie musi już myśleć ani o gotowaniu, ani o jakości otrzymanego pożywienia – osoby zatrudnione w firmie dokładają odpowiednich starań, aby zawsze było to zbilansowane i jednocześnie różnorodne pożywienie.


Jakie są różnice między odżywkami WPC, WPI i WPH?
Jak wybrać najlepsze białko roślinne dla siebie?
Czy suplementy przedtreningowe są bezpieczne?
Suplementacja argininą – jak działa na organizm sportowca?
Jakie suplementy diety pomagają utrzymać zdrowe ciśnienie krwi?
Czym są antyoksydanty i dlaczego są ważne dla sportowców?